Okupació a Sant Andreu de Palomar

aokupacioSant Andreu de Palomar — Publicat per stapinfo

És al C/Gordi, 1, on abans hi havia la Casa Okupada La Gorda.

Avui al matí s’ha fet pública l’okupació de l’immoble situat al C/Gordi, 1, al bell mig de Sant Andreu de Palomar. Es dóna el fet que aquest immoble era anteriorment la Casa Okupada la Gorda. Ara mateix estan encara procedint a la neteja de la casa.

Aquesta okupació s’ha reivindicat des d’un grup de Joves de Sant Andreu de Palomar. A continuació us copiem la informació i les imatges que han aparegut al portal de contrainformació IMC Bcn, més endavant us oferirem més imatges així com una crònica del matí de diumenge 16.

Us fem saber que aquesta setmana un grup de joves del poble de Sant Andreu de Palomar ha alliberat un espai al carrer Gordi número 1 de Sant Andreu que porta anys abandonat pel seu propietari.

Davant l’agressiva situació de l’especulació urbanística que es viu a Sant Andreu de Palomar i la inexistència de cap espai autogestionat, fem saber que a partir d’avui ens posem a treballar en aquest espai autònom. Individualitats i col•lectius es troben per a dur a terme activitats i esdeveniments en benefici de tots i totes.

En un món on els diners han mogut les relacions humanes i on un grup reduït s’enriqueix a costa de les necessitats bàsiques de les persones, com poden ser l’habitatge o el menjar, és fa més que necessari un projecte com aquest. Amb l’actual conjuntura de crisi econòmica, augment de l’atur i disminució del poder adquisitiu, ara més que mai l’organització de les persones i la creació de vincles de diferents lluites són necessàries per invertir l’ordre en el que vivim.

Per tant, volem un espai on els veïns i veïnes es puguin trobar, on les activitats per conscienciar i per enriquir-nos personalment i col•lectiva siguin el nostre objectiu i que contribueixi en la mesura de les nostres modestes possibilitats a la creació d’un moviment subversiu contra el capitalisme i el patriarcat.

Amb aquesta ocupació alliberem un espai per totes les persones, un espai lliure de les lleis del capital, d’opressions nacionals, sense discriminació de gènere i sense racisme.

Podeu trobar la notícia a l´Eixida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: