Han demandat al CSO La Gordíssima

octaveta2El Centre Social Okupat “La Gordíssima” és un projecte nascut del teixit social de Sant Andreu, està situat al C/ Pons i Gallarza núm 10. Aquesta finca portava més de 12 anys abandonada pel seu propietari, Victoriano Pages Alemany, qui, a més, te moltes finques més al nostre poble, encara que ell viu a Madrid.
Ara el CSO “La Gordíssima” és un espai alliberat pel poble que serveix per fer entre altres coses: un taller de poesia, taller de dibuix, taller de capgrossos, taller de teatre, centre de reunions de joves del poble, centre de reunió de la Assemblea de Joves “La Trinxera”, centre de reunió dels seguidors antifeixistes de la U.E Sant Andreu “Desperdicis”,
un menjador vegà cada diumenge, hi fan activitats la revista Barrio de la Trini i la Plataforma Veinal de la Trinitat vella, etc… Totes aquestes activitats son gratuites, setmanals i el CSO és totalment autogestionat.

El propietari de la finca, sense tenir intenció de donar-li cap ús, ha iniciatel procés de desnonament de l’espai. Aquest procés per un cantóimplicaria acabar amb totes les activitas que ara mateix esdesenvolupen al CSO “La Gordíssima”, mentre que al propietari no li repararia cap benefici atès que no té cap projecte sobre la finca i quel’actual situació de crisi econòmica impossibilita qualsevol mena detransacció econòmica amb la mateixa, així com qualsevol mena deremodelació.
És per això pel que des del CSO “La Gordíssima “ sol·licitem la vostra col·laboració en la campanya que ara comença amb la intenció de preservar “La Gordíssima” com un espai on es puguin seguir desenvolupant activitats gratuïtes i al marge dels cercles comercials habituals d’empreses i ajuntaments.

LA GORDÍSSIMA DEMANDADA. LA VOLEM AL POBLE!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: