Reculls de premsa: L´Eixida número 35 – Gener

El CSO La Gordíssima; un any d´ocupació.

El CSO la Gordíssima ha fet aquest desembre passat el seu primer aniversari. Es va ocupar el novembre del 2008 i es va inaugurar un mes més tard, just després de la festa major del poble.

Durant aquest any s´han fet tot un seguit d´actes de tot tipus: polítics, com són diverses xerrades sobre gènere, antirrepresives i els dinars vegans.

També s´han fet activitats de caire cultural com les jornades per la llengua, teatre, presentacions de llibres o projectes, recitals de poesia, tallers, cabarets, exposicions, projeccions o concerts.

N´hi ha hagut de tipus lúdic, com la festa de carnestoltes o la de Sant Joan, i d´autogestió, com són les cafetes dels dijous, divendres o dissabtes.

El CSO la Gordíssima s´ha convertit també en un lloc de distribució de material i de premsa alternativa o de contrainformació, en un lloc obert o poder fer assemblees i actes de tot tipus, on poder fer un beure a un preu .Els col.lectius sense local han pogut guardar-hi el seu material i han pogut fer servir el material d´altres col.lectius o del CSO. Cal esmentar també el projecte de vivenda que hi ha a sobre del CSO, on des del principi hi ha viscut gent.

Ara estan preparant la celebració d´aquest primer aniversari. El dissabte 9 de gener hi haurà una matinal infantil, un dinar popular i després una carajillada de sobretaula. A la tarda hi ha prevista una jam session rumbera i a la nit es farà un concert.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: