Comunicat del CSO La Gordíssima

L’objectiu d’aquest escrit és compartir amb totes les persones interessades la informació del que s’ha viscut a La Gordíssima els últims mesos ja que hem passat un procés prou complex tenim la necessitat d’explicar-ho i comunicar-nos també per donar a conèixer com està la situació actualment.

D’una banda, feia molt de temps que entre CSO i vivenda portàvem arrossegant dinàmiques negatives per manca de comunicació i descoordinació com ara: ordre, neteja, invasió d´espais, trepitjades diverses… tot un seguit de coses que han provocat un desgast important que ens ha fet veure que volem un centre social que funcioni d’una altra manera. Amb dinàmiques molt diferents a algunes que hem tingut, també dins la mateixa Assemblea del CSO, que facin el projecte atractiu, perquè ho és tal i com l’imaginem nosaltres. I perquè això sigui possible, l’Assemblea del CSO creiem que és insostenible que segueixin tots dos projectes tal i com fins ara, i així ho hem expressat a la vivenda.

D’altra banda, de forma paral·lela a això, davant la denúncia d’un grup de dones dirigida a una persona que formava part de l’Assemblea del CSO i de la vivenda i després de gestionar el tema en col·lectiu, aquesta persona se n’ha anat, ja que el posicionament que teníem com a Assemblea del Centre Social era que desitjàvem que abandonés La Gordíssima, sumant-hi a més desavinences que havíem tingut treballant juntes durant aquest temps d’okupació.

El projecte que volem tirar endavant i que continua malgrat tot no s’allunya del que es tenia en un principi: poder gaudir d’un centre social okupat obert a propostes de la gent, que la gent del poble participi a les assemblees i activitats que s’hi facin, la idea és oferir-lo a grups, col·lectius o individualitats andreuenques i/o properes que el necessitin per a dur-hi a terme les seves activitats, intentant canviar les coses que no han funcionat fins ara i pretenent-lo com a eina de transformació, creació i de trobada social, política, cultural… Sumar penya, idees, projectes… però amb compromís i des del respecte cap a les persones i l’espai.

Estem fent algunes reformes per a condicionar la cafeta i el primer pis, necessitem començar de nou, des de zero i amb energia positiva, volem un lloc agradable, net, segur… que hauríem de construir i cuidar entre totes! A algunes de les que vam ser i a d’altres que potser serem, deixem les portes obertes amb la il·lusió que us animeu a participar d’això.

Gent de l’Assemblea del CSO La Gordíssima, st.Andreu de Palomar, 7.02.2011

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: