Alguns canvis al CSO

Diuen que és qüestió de renovar-se o morir… i la gent del CSO així ho estem fent.

A la jornada de curro de fa uns dies vam ordenar el buc, però també vam re-ordenar la tenda gratis i la zona de la cafeta.

Pel que fa al buc, encara hi ha feina per fer; tot i que a simple vista sembli desordenat, ara no ho està pas.

Cada cop hi ha més gent que  fa servir la tenda gratis,  tant per agafar roba com sobretot per deixar-ne i estavem començant a tenir “overbooking”, així que hem decidit posar una altra barra per penjar pantalons i faldilles exclusivament, que és del que més hi ha.

Així doncs, ara tenim exposades les jaquetes a l´armari, les sabates a terra, les samarretes, camises i bruses en una barra amb penjadors i les faldilles i els  pantalons, alguns a la barra amb penjadors i d´altres encara estan plegats al costat de l´armari, perquè no hi ha prou espai per a tots.

   

A més, a la part de dalt encara tenim algunes bosses plenes de roba que no són de temporada, que anirem penjant a mesura que s´acosti el bon temps.

I un altre canvi ha estat a la cafeta. Un company ens ha penjat una exposició de fotos de la bicifarra de l´any passat. En breu penjarem les imatges, però de moment, si us voleu veure disfressades i totalment deshinibides, passeu-bos per la Gordi que tenim una exposició muntada amb totes les fotos que hem trobat de la bicifarra 2011.

Hem ampliat i renovat el mobiliari de la cafeta i de les sales de dalt. Hi ha taules i cadires “noves”, i s´ha fet una mica de neteja de cartells caducats, s´han tret els cartells de la porta i s´han penjat cartells de l´Assemblea d´indignades…

I el tercer canvi (no va ser possible canviar la distribució de la barra) ha estat a la nostra façana. Hi hem penjat una pancarta bastant grossa en suport a la Campanya “Salvem el Casc antic”. Podeu presentar al.legacions individuals tot i que la vostra vivenda no estigui afectada i també podeu signar en un actuable: http://actuable.es/peticiones/salvem-casc-antic-sant-andreu-als-eixos-civics

Aquests són alguns dels punts on pots anar a signar per salvar el Casc Antic de St. Andreu:
A la Gordi (C. Pons i Gallarza 10), Abans morta que sencilla a Plç. Comerç, a l’estanc del C. Ajuntament, Viatges Pons al C. Ruben Dario, estanc del C. Gran, La Lira al C. Coroleu, La Menta C. Neopatria, 30 nits C. Gran, Carnisseria Jaume C. del Mercat, Forn el Pg. Fabra i Puig, Punt solà a Fabra i Puig, LLaminadures a Fabra i Puig, Bar Colombia a Fabra i Puig, Llibreria a Fabra i Puig, a Botiga de fotografia de Fabra i Puig, Quiosc de Fabra i Puig, Al Parc infantil del C. Sant S, al Parc infantil del C. Sant Sebastià, Bar 5 sentits C. Gran, Drogueria La Reforma al C. Sant Mateu, Lorien al C. Gran…….i molts més que ja o estan demanant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: