Xerrada-Taller de temàtica laboral al CSO:

Les eines de lluita del jovent davant la precarietat laboral.

Tardor de l’any 2012 i la situació del jovent treballador català segueix en el seu procés de depauperació, de precarietat absoluta i constant, per una total submissió als dictamens del gran capital (Europeu, francès, espanyol i català). Un altre any de pèrdua dels nostres drets socials i laborals heredats desprès d’anys i anys d’una lluita de classes molt intensa però anul·lada des de fa dècades per una majoria sindical (CCOO i UGT) completament submissa al servei dels interessos de la Patronal. Una història ja explicada, i denunciada, any rere any, per les que volem viure en uns Països Catalans verdaderament lliures, socialistes i feministes.

De la situació del jovent treballador català, què més ens cal saber? Sabem que la inmensa majoria de les joves no pot accedir a un lloc de treball, que les xifres de l’atur juvenil s’enfilen ja cap a més de dues de cada tres joves aturades, que les que ho aconsegueixen viuen situacions de misèria i explotació sense límits, de vulneració de tots els drets laborals, d’engany i d’estafa, sense poder optar a posicions de força per afrontar una lluita per a la defensa dels seus drets i llocs de treball.

Per tots aquests motius i molts més, que descobrirem gràcies a la informació que ens aportaran les companyes de la Coordinadora Obrera Sindical sobre la situació laboral del jovent treballador català, des de l’assemblea d’Arran de Sant Andreu us volem convidar a participar del debat que realitzarem el proper divendres 9 de novembre, a les 20h al CSO La Gordíssima, sobre quines eines de lluita es troben a l’abast del jovent per a poder afrontar una lluita de classes amb profunditat davant la gran ofensiva que els governs liberals ens estan imposant dia rere dia. També, dessitgem que aquest debat aconsegueixi traspassar les fronteres que marca l’actualitat per a poder tirar endavant noves propostes i noves eines que ens permetin avançar des de l’àmbit sindical i des de l’àmbit d’actuació de la organització juvenil revolucionària, Arran, en la lluita per la llibertat del poble català.

Hi esteu totes convidades!

I no ho oblideu, el proper 14 de novembre: VAGA GENERAL!

Salut i lluita!

Divendres 9 de novembre a les 20h a càrrec de la Coordinadora Obrera Sindical.

I després, birretes, biquinis i bona música a preus populars fins les 24h.

Organitzen:

Arran St. Andreu: https://arransantandreu.wordpress.com/

Coordinadora Obrera Sindical: http://www.sindicatcos.cat/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: