Comença el taller de birra artesana CSO

Molt bones a totes!

Amb la calda de la tardor arriba el moment de començar a fer birra! Com moltes ja sabreu, al CSO La Gordíssima començarem a elaborar en breu birra artesanal. Tot això s’ha fer ser-hi gràcies al suport de les companyes de Can Piella, que ns acompanyaran durant les nostres primeres passes com mestres cerveseres i ens prestarab una bona part del seu equip. Moltes gràcies piellenques!

La idèia es crear un grup de feina encarregat d’aquest procés d’el·laboració artesanal de la birra. La vinculació serà aproximadament d’ un parell de dies sencers al mes, encara que amb torns podem arreglar-nos si no podem ser-hi tot el dia.
Per a que elaborar la birra sigui posible, encara ens queda una mica de feina prèvia de preparació del espai a La Gordi.
Aleshores!:Aquest dissabte a les 10 del matí ens trobarem a La Gordi amb el propòsit de deixar el taller de birra completament montat al CSO. Per això ens agradaria comptar amb les vostres mans, ja que ncara queda una bona feinada, però quantes més siguem més fàcil se’ns farà la feinada i més agradable el dia. Amés amés aquest procés pot ser molt interesant si en un futur tenim ganes de crear el nostre propi taller de birra i, per suposat, serà un moment per anar creant afinitat i conviure de cara a la gestació del grup de mestres cerveseres.
Us hi esperem a totes! Fins dissabte!
Organitza: Assemblea del CSO la Gordíssima

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: