Debat al CSO: La revolta del jovent, una necessitat de futur.

Serà el divendres 16 de novembre a les 19:30h durant la cafeta dels divendres d’Arran.

La principal herència que rebem els joves d’avui és la crisi sistèmica. El comandament neoliberal amb el paradigma del deute engoleix el benestar de les classes populars i desenvolupa les societats de control coaccionant qualsevol llibertat pública. La nostra existència social com joves està completament condicionada, però lluny d’esdevenir quelcom conjuntural, hipotecarà completament les nost
res vides i les de les generacions futures. Rebel·lar-se contra el sistema capitalista no és una quimera, sinó un exercici de dignitat.

El proper 25 de novembre hi ha convocades eleccions al Parlament de la Comunitat Autònoma de Catalunya. Una vegada més l’establiment polític i mediàtic s’esmerça en cridar els joves al sufragi, tanmateix sabem que portem trenta anys participant d’un espectacle que legitima un règim d’acumulació per via del saqueig de les classes populars. Les joves som un dels estrats més precaris de la societat i els nostres interessos no es troben representats pel parlamentarisme liberal.

Quin és el camí doncs que hem de seguir el jovent? Seguir mirant amb passivitat com fan i desfan amb les nostres vides? Com podem desenvolupar mobilitzacions des de la joventut? Restarem un apèndix dels partits adults o ens constituirem com a moviment juvenil?

I després cafeta fins les 24h amb begudes a preus populars i bona música, de la ma del SEPC de l’IES Josep Pla.

Organitza Arran St. Andreu: https://arransantandreu.wordpress.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: