Rock & Trini denuncia el cessament d’activitats ordenat per l’Ajuntament de Barcelona

Després de 21 anys d’història l’Associació Cultural i Juvenil Rock & Trini del barri de Trinitat Vella de Barcelona va rebre una ordre de cessament d’activitats per part de l’Ajuntament de Barcelona. El regidor democristià, Raimond Blasi, va ser l’artífex de la decisió, comunicada el 15 de febrer mitjançant un paper signat pel gerent del districte i l’endemà amb la presència davant del local de vuit furgonetes d’antiavalots de la Guàrdia Urbana.

Davant d’aquest escenari, la tercera setmana de febrer, una seixantena de persones que fan ús de l’espai social i cultural es van concentrar a les portes d’una conferència a càrrec de Raimond Blasi sobre el Pla Integral de Trinitat Vella. El regidor els hi va dir que mirarien “d’integrar-los” dins del pla, una resposta que els va sorprendre i indignar, atenent a que el Rock & Trini fa dues dècades que treballa amb el teixit social del districte de Sant Andreu i, per contra, Blasi és un nouvingut que mai ha viscut al barri. L’ordre de cessament d’activitats, que també han rebut altres espais socials de Barcelona al llarg dels últims mesos, afecta un local que està construït sota els fonaments de formigó armat de la Ronda de Dalt i a centenars de metres de qualsevol habitatge. És per això, que des del Rock & Trini s’entén que la clausura no pot estar relacionada amb cap molèstia veïnal i que més aviat té a veure amb “els interessos polítics i les intencions de controlar qualsevol espai de dissidència autònoma que no estigui supervisat pel consistori”. Demà dimarts 18 de març a les 16:45h han convocat una concentració a la plaça Orfila de Sant Andreu de Palomar, que es farà de forma simultània a la reunió que els representants de Rock & Trini mantindran amb el regidor Raimond Blasi i el gerent del districte.

Podeu trobar l’article de La Directa en aquest enllaç: http://directa.cat/noticia/lassociacio-rock-trini-denuncia-cessament-dactivitats-ordenat-lajuntament-barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: