Crònica Cafeta contra l’oblit

Barcelona se solidaritza amb Curuguaty

El dia 7 de juny de 2013, un grup de paraguaians residents a la ciutat de Barcelona, van realitzar una activitat solidària anomenada: Cafeta contra l’Oblit, al CSO La Gordíssima de Sant Andreu.
IMG_2059
L’activitat va consistir en l’exhibició del documental: ‘La terra al Paraguai’ del cineasta i guionista paraguaià Marcelo Martinessi després del debat entre els presents el toc artístic i musical el van donar dos grups musicals: Mañaners i Microguagua que van fer ballar i corejar les lletres de les seves músiques a la gran concurrència de públic.
IMG_2071
No van faltar menjars típics de Paraguai com les empanades, sopa paraguaiana i chipá guazu. Així mateix es van exposar xapes i imants amb fotografies de Paraguai i frases en guaraní.
IMG_2079
L’activitat va tenir una gran concurrència de públic on els assistents també sol · licitaven que s’aclareixin els últims esdeveniments esdevinguts a la zona de Canindeyú.
Així mateix s’han repetit activitats solidàries en diverses ciutats europees i llatinoamericanes que se solidaritzen amb el poble de Curuguaty i demanen justícia i indemnització als familiars de les víctimes esdevingudes el 22 juny 2012 que va derivar en un trencament del procés democràtic a Paraguai .
IMG_2086
Agraïm al CSO La gordíssima pel suport a aquesta activitat i per la solidaritat amb els treballadors i lluitadors del camp paraguaià.

Crònica escrita per Paraguai Resisteix: http://paraguairesisteix.blogspot.com.es/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: