La Gordíssima vol connexió a internet dins del seu recinte

guifi_netPerò no troba ètic haver de piratejar o crackejar una wifi que hi hagi a prop. Troba més interessant participar de la xarxa de telecomunicacions lliure i neutral de guifi.net que permet, entre altres coses, compartir internet.
Compartir internet vol dir que una connexió a internet d’una persona a casa seva pot ser utilitzada també per altres que visquin a prop si estan connectades entre elles a través de wifi a les teulades i terrats, cables de xarxa o fibra òptica. Això implica compartir gastos, i és legal ja que la fundació guifi.net és un operador inscrit a la CMT [1], i permet redistribuïr internet als membres de la comunitat guifi.net.

Hi ha un veí que està oferint aquesta connexió a internet als què pertanyin a la xarxa de guifi.net, però… des de la Gordíssima no hi ha cobertura. Per això estem buscant un veí/veïna que visqui a prop de la Gordíssima, i provar a veure si pot ser bon enllaç d’ajut. A la persona que li instal·lem l’antena li pagarem íntegrament el dispositiu (d’un valor de 60€) que s’aconseguiran a través de cafetes sobre difusió de guifi.net, i a més, obtindrà un accés alternatiu a internet a través d’aquesta antena.

Et convidem a contactar amb nosaltres en cas que siguis veïna a la Gordíssima, o que passis informació als contactes que creus que poden reunir els requisits.
Si t’interessa el projecte de guifi.net, també pots participar, ja sigui com a usuari o com a tècnic. També, en cas que tinguis dubtes referents a: salut, cost econòmic, “què es pot fer amb això”, mirarem de resoldre-te’ls.
[1] Comissió del Mercat de les Telecomunicacions

Escriu-nos un correu a lagordissima@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: