Crònica de la xerrada sobre els CIES

1601005_517283555055358_315644710_nMés d’una cinquantena de persones van assistir el passat dissabte a la projecció del documental “Sobren raons” editat pel col.lectiu “Tanquem els CIES”, on s’expliquen les condicions inhumanes sota les que s’empresonen persones pel sol fet de no tenir permís de residència a l’estat espanyol.

En el video d’uns trenta minuts de durada es van poder veure algunes de les mesures que s’apliquen als CIEs: assassinats, tortures, pallisses, maltractaments, humiliacions, gana, fred, dispersió, racisme, etc., explicades pels propis presos, les activistes i els seus advocats.

Després de la projecció, i durant més d’una hora i mitja es va establir un col.loqui entre les assistents a l’acte i les activistes membres de “Tanquem els CIES” on es va explicar el èxits i fracassos de la seva feina diària, l’entrada dels polítics al CIE de la Zona Franca i l’opacitat de l’administració amb tot el que passe en aquestes presons.

Finalment, l’acte va acabar amb una cafeta fins a mitjanit per poder autogestionar la campanya per aconseguir el tancament de tots els CIES de l’estat espanyol i la derogació de la llei d’estrangeria.

A continuació pengem un documental titulat “Viejos mundos” que fa poc es va projectar a la Carboneria en el marc de recolzament a la campanya estatal contra els CIES:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: