Creem la xarxa d’okupació juvenil de St. Andreu

1948142_411899642288281_1072861204_nAquest divendres 28 de febrer, a les 19h al Cso La Gordíssima, Arran Sant Andreu us convidem a participar a l’últim acte de febrer de la campanya “12 mesos i fins la victòria“, relacionat amb l’okupació i autogestió d’espais.

“Desprès d’aquestes setmanes, hem anat presentant diferents actes, xerrades i debats entorn aquesta temàtica, i ara, volem anar més enllà, volem dur a la pràxis tot l’après i comprovar si seria possible dur a terme, entre totes, una xarxa d’okupació juvenil a nivell del nostre poble i els que ens envolten.

Ets jove i vols emancipar-te? Ets jove i ara t’has quedat sense la feina que feia possible que visquessis sol? Vols marxar però no saps com? No vols dependre de les condicions pèssimes de treball que ens dóna aquest sistema capitalista per poder viure la teva vida?

Us convidem a assistir a aquesta trobada per mirar de crear entre totes una xarxa d’okupació per joves, perquè cadascun de nosaltres tingui la possibilitat de dir la seva, on explicar i compartir les nostres inquietuds envers a l’habitatge, perquè a nosaltres també ens afecta directament la crisi en molts factors, pels quals lluitem per canviar dia rere dia, factors que ens tallen les ales i, en aquest cas, ens repudia a seguir vivint amb el nostre nucli familiar i no ens deixa tindre una vida plena i autònoma lluny del poder adult.

No es notícia que hi hagin milers de pisos buits en mans de bancs especuladors esperant a ser venuts o llogats; no és notícia que cada dia més de nosaltres, agafem un vol només d’anada cap alguna destinació de la UE, per provar de trobar la fortuna que aquí no trobem… com tampoc és notícia la dificultat ‘in crescendo’ que tenim per accedir a una vivenda digna i de qualitat, per poder establir-nos-hi i donar el tret de sortida a una nova etapa en la nostra vida, ja que ens fan elegir entre seguir estudiant i no poder ser autosuficients; o treballar i oblidar-nos de aconseguir la formació necessària per arribar a ser el que volem.

Això es pels joves que volem viure aquí, on ens hem criat, on hem crescut, on tenim les amistats que hem fet des de petites en els nostres carrers, places i bancs, pels que volem una solució pràctica, possible, participativa i conscienciada per tindre el nostre propi habitatge sense dependre ni d’hipoteques ni dels nostres pares , per créixer i seguir evolucionant com a persones lluny del monopoli de la construcció de les grans empreses i bancs.

Tenim ben clar que si no ens deixen tindre un espai per viure el nostre futur, l’okuparem i el farem nostre!”

Desprès de la trobada, us convidem a seguir amb nosaltres amb sopar i beguda a preus populars, acompanyades de bona música i bon ambient fins les 12h de la nit!

Organitza: Arran St. Andreu: http://arransantandreu.wordpress.com/

Deixa un comentari