Trobada d’espais autogestionats a Nou Barris

IMG-20140316-WA0005El CSO La Gordíssima participe a la trobada d’espais autogestionats que es farà aquest dimarts 15 de març, a les 19:30h al Casal Popular Tres Voltes Rebel de Nou Barris (pg. Urrutia 125), enmarcat en els actes del seu aniversari.

Aquí pengem també els temes que es tractaran:

Model organitzatiu 

Quina és la vostra manera de funcionar?  Quins òrgans utilitzeu per prendre decisions? I per als debats interns? I per comunicar informació? Us funcionen?

Com ens eduquem en la col·laboració?

Lluites, ideologies dins l’espai autogestionat 

Com a espai, prioritzeu alguna lluita en concret? Conviviu diferents ideologies  o l’espai marca una ideologia concreta? Quina és la vostra experiència? Feu balanç entre el vostre discurs teòric i la pràctica o manera de fer?

Model econòmic/Finançament/ Processos legals 

De quina manera sufragueu les despeses pròpies del vostre espai? És un tema que us comporti conflictes o debats? Quota de sòcies, kafetes, “souvenirs”. Quina és la vostra filosofia econòmica? En el cas dels centre okupats, què suposa al vostre espai?

Centre social vs vivenda 

Hi ha vivenda o n’hi ha hagut en el vostre espai? Quina relació te amb el centre social?  Quina ha estat la vostra experiència en relació a la vivenda? Delimitació d’espais, gestió de conflictes, implicacions en ambdós projectes, etc.

Gestió emocional 

Teniu en compte aquest àmbit en el vostre espai? De quina manera treballeu les emocions de les persones que participen del vostre espai? Hi ha espai específic per a la gestió de conflictes, d’agressions, etc.? Quina és la vostra experiència?

Relació i participació veïnes  

Quina relació heu establert amb les veïnes des del vostre espai? Quines son les vostres dificultats o potencialitats envers el barri/poble? Hi ha espais específics d’interacció amb les veïnes?. En cas de conflictes, quines maneres teniu de gestionar-los?

Relació i participació amb altres casals i entitats

Formeu part d’alguna coordinadora dins del vostre barri o vila? Teniu objectius comuns amb altres espais propers?  I a nivell nacional? Us sembla que l’actual contacte polític i institucional és una oportunitat per a aprofitar col·lectivament (vosaltres + nosaltres)? Treballeu en xarxa, us uniu amb altres col·lectius per desenvolupar activitats concretes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: