11è aniversari del programa ¿Qué pasa en el mundo? al CSO

KARTELL 11e Aniversari QPEEMEl dissabte 29 de març organitzem un acte a la Gordi per celebrar l’11è aniversari del programa de ràdio ¿Qué pasa en el mundo?

Començarà a les 19h i finalitzarà a les 12h de la nit.

Consistirà en unes xerrades amb la projecció de vídeos entre 4 convidats: un membre del col·lectiu La Adhesiva, un de la plataforma Aïgua és Vida, un educador social i un membre de LaTele: La Escuelita zapatist, els procesos de privatizació de l’aigua a Catalunya, persones sense llar a Barcelona, pojecte LaTele.

Al final hi haurà una miqueta de màgia amb MagMon  i música de la mà de Marc Espectre a partir de les 22h.

Organitza: Ràdio Contra-Banda, programa ¿Qué pasa en el mundo?

El programa de Ràdio Contrabanda ¿Qué pasa en el mundo? celebra el seu 11è aniversari amb un acte al CSO La Gordíssima aquest dissabte 29 de març a partir de les 7 de la tarda. L’acte inclourà xerrades i passis de vídeos de diferents col·lectius i finalitzarà amb una actuació de màgia i un concert acústic.

El col·lectiu La Adhesiva exposarà la situació de l’educació a Chiapas i el projecte de l’Escuelita Zapatista. La plataforma Aigua és Vida parlarà sobre els processos de privatització de l’aigua a Catalunya. El canal de televisió LaTele explicarà el seu projecte comunicatiu i l’oferta de programació. Per finalitzar, David Vázquez, educador social, farà una introducció a la problemàtica de les persones sense llar a Barcelona.

A partir de les 10 del vespre, tindrà lloc l’actuació del Magomon i un concert amb el cantautor Marc Espectre.

¿Qué pasa en el mundo? és un programa informatiu de Ràdio Contrabanda que combina l’exposició i l’anàlisi de notícies tant locals com internacionals amb la participació directa dels actors. Es pot sentir a Barcelona a la sintonia de Ràdio Contrabanda (91.4 FM a Barcelona) els dijous de 19.30 a 21h o per Internet a la pàgina quepasaenelmundo.contrabanda.org.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: