Aquesta paradeta molesta al Districte!

csO 029

csO 030

El dissabte 06 de juny hi havia el “Começ al carrer“; això és, que es talla al trànsit rodat el C/Gran de St. Andreu perquè totes les botigues i/o col.lectius que vulguin puguin muntar les seves paradetes al carrer.

El dia en qüestió era un bon moment per donar-nos a conèixer i per explicar a la gent què estem fent al CSO la Gordíssima, i com ens trobem pel que fa al desllotjament.

A la paradeta hi havia un cartell del CSO, un parell de cartells solidaris amb la Núria Pórtulas (represaliada anarquista a l´espera de judici a l´Audiència Nazional), una banderola i unes octavetes explicatives sobre el CSO. També hi havia uns exemplars de les revistes de Contra-Informació d`ambit local: l´Eixida (de St. Andreu) i Barrio (de la Trinitat Vella). Finalment hi havia uns adhesius de la PRA (Plataforma Revolucionària Antipatriarcal) i unes octavetes de la Trinxera (l´Assemblea de Joves de la Sagrera i St. Andreu).

Sembla que la paradeta ha molestat molt a la regidora del Districte de St. Andreu, perquè a la una del migdia han arribat tres urbanos per fer-nos fora del C/Gran tot dient que no teníem permís explícit del Districte (la resta de paradetes només necessitavem el permís de l´eix comercial de St. Andreu).

Pel que sembla, la regidora del districte (PSC-PSOE) ha passat pel C/Gran, ens ha vist i ha trucat a la Urbana perquè ens fessin fora. Diu la urbana que les seves paraules textuals han estat  “als de la Gordíssima no els volem veure enlloc”.

Mentres això succeïa, les veïnes s´han anat aturant, tot interessant-se pel què estava passant, i alhora anaven recriminant l´actitud de la regidora i la dels urbanos, que, també paraules textuals, ens han dit “només fem la nostra feina; estem treballant” i “nosaltres, de joves, també hem corregut davant la policia”

Mentres els urbanos, les veïnes  i la gent de l´eix comercial discutien si aquesta actitud de la regidora del districte era justa o injusta, censurable o perdonable, hem decidit col.locar-nos a la porta del CSO, on pocs minuts després han tornat a aparèixer els urbanos per fer-nos fora de nou del carrer.

Hem guardat la paradeta al CSO, els urbanos han marxat, i hem tret un parell d´altaveus del Centre Social per poder fer una performance amb música per cloure la nostra estada (censurada) al carrer.

csO 039

csO 040

De moment no entrarem a valorar el que ha passat avui; el dilluns ho parlarem a l´Assemblea del CSO i ja veurem com ens ho fem per recurerar els carrers.

La Gordíssima és un CSO censurat, i es queda al Poble!
Podeu veure més imatges al Web Stap:

http://www.sant-andreu.com/elpalomar/lagordissima/060609/

Deixa un comentari