St. Peus a la Cafeta de los Solidarios

10899855_982253011802815_1317637269_nSerà aquest dijous 8 de gener, a partir de les 19h.

Los Solidarixs tornen!
Tot just estem passant la ressaca d’un 2014 massa mogut; la més reçent l’assalt a la Kasa la montanya i les detencions de les companyes per el fet de ser anarquistes, les amenaçes de desallotjament al Banc Expropiat, l’aprovació de lleis franquistes com la llei mordassa… pero no tot ha estat dolent: el descobriment de la partida del Pujol a Andorra, la ratlla ke juntes vem fer per a transformar la V en (A)… la rosa de foc corrent per els carrers de Sants una setmana sencera, la victòria de Can Vies sobre l’ ajuntament i l’ especulació inmobiliària, el dia quee vem encerclar el CIE, l’okupació del CSO La Vaina, l’aturada del desallotjament de la Gordi i moltes més. Ha estat un 2014 farçit d’esdeveniments!
El 2015 comença amb 7 companyes segrestades per l’ estat terrorista i com aquesta moltes altres causes més, de companyes que per lluitar per la llibertat i per un mon millor han estat represaliades…

Per això, ara, com sempre, mes que mai, és hora de mostrar el perquè diem que la solidaritat és la nostra millor arma; Los Solidarixs seguirem obrint tots els dijous la nostra Kafeta Antirepresiva a el CSO La Gordíssima per a aportar els nostres granets de sorra allà on poguem arribar. Perquè entre totes teixim unes xarxes de solidaritat quee ni les bales enverinades de l’Estat poden atravessar!

Estrenem el 2015 al CSO amb la kafeta més animada del poble!  Aquest any intentarem oferir cada dijous oci lliure i cultura en directe de la ma de diferents cantautores o artistes lliures i llibertaris que ens vulguin acompanyar entre cerveses, complicitats i densos fums.

Aquest dijous ens acompanyarà l’entranyable cantautor St. Peus que ens regalarà acords i ens arrencarà somriures al ritme de punk akustik & classics versionats.

Us hi esperem a totes, com cada dijous!

Deixa un comentari